Мапа од коски
Map of Bones: A Sigma Force Novel
Released On: Apr 26, 2005

Знаењето ќе се открие самото кога ќе дојде вистинското време. Можеби тоа е она за што е целото животно патување. Потрага. Барање на вистината. … а тоа всушност се обидуваат да го пронајдат и главните ликови во овој извондреден трилер на Џејмс Ролинс, за кој верувам дека сите што ќе го прочитаат ќе останат без здив.

Хаосот започнува во Келн, Германија, на вечерната миса во Катедралата на Тројцата магови, кога група вооружени луѓе влегуваат и ги крадат коските на Магите. Се случува масакар, во кој има само еден преживеан, но не за долго. За да се открие кој стои зад ова убиство, Ватикан ангажира специјалци од СИГМА, на чело со Грејсон Пирс, како и Монсињорот Верона и неговата внука, Рејчел Верона.

Сите заедно се обидуваат да ја решат мистеријата, меѓутоа не се единствените што ја бараат вистината. Жената Змеј и уште неколкумина други личности имаат иста цел. Заплеткан во сево ова е и тајниот Змејски суд.

Share This:
Share
International Editions: Browse

Bibliography [View, Print and Download the James Rollins Bibliography]

NOTE: The publisher in your country has not provided Download and Preview Content.

Critical Acclaim

There are no reviews at this time. Be the first and submit a review below.

FAQ

Media


    Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/jamesrollins.com/httpdocs/wp-content/themes/appBase-child/single-international.php on line 350
  • Map of Bones Cover Story
  • Kupikniga
    KupiKniga.mk е првиот македонски портал за електронска трговија со кни...More Info