Ο χάρτης των οστών
Map of Bones: A Sigma Force Novel
Released On: Apr 26, 2005

Μετά τη φανταστική δολοφονία μιας ομάδας πιστών, σε ένα γερμανικό, καθεδρικό ναό, οι Ηνωμένες Πολιτείες επιστρατεύουν τη Δύναμη Σίγμα. Όπως αποδεικνύεται, η τραγωδία δεν είναι μια απλή περίπτωση εμπρησμού. Κάποιος έκλεψε τον ανεκτίμητο θησαυρό, που φυλασσόταν μέσα στη χρυσή λειψανοθήκη της εκκλησίας: τα οστά των βιβλικών μάγων, των μυθικών Τριών Βασιλέων.

Ο Λοχαγός Γκρέι Πιρς, καινούριο μέλος στις τάξεις της Σίγμα, ηγείται μιας ομάδας, που κυνηγά τα ίχνη της Βασιλικής Αυλής του Δράκου, μιας μυστικής αδελφότητας αριστοκρατών αλχημιστών, οι ρίζες της οποίας χάνονται στο Μεσαίωνα και που σκοπό έχει να επιβάλει μια νέα τάξη πραγμάτων, αξιοποιώντας τη μυστηριακή δύναμη των οστών. Η ομάδα της Σίγμα, ακολουθώντας ένα λαβύρινθο από στοιχεία, που την οδηγούν από τους Γοτθικούς Καθεδρικούς Ναούς στην Ευρώπη, στα απομεινάρια των επτά θαυμάτων του αρχαίου κόσμου, καταλήγει σε ένα μυστηριακό χώρο, όπου η ένωση επιστήμης και θρησκείας εξαπολύει μια πρωτόγνωρη για τα χρονικά απειλή.

Share This:
Share
International Editions: Browse

Bibliography [View, Print and Download the James Rollins Bibliography]

NOTE: The publisher in your country has not provided Download and Preview Content.

Critical Acclaim

There are no reviews at this time. Be the first and submit a review below.

FAQ

Media


    Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/jamesrollins.com/httpdocs/wp-content/themes/appBase-child/single-international.php on line 350
  • Map of Bones Cover Story
  • Public
    Η δυναμική της ομάδας και τα ενδιαφέροντα projects της οικογένειας το...More Info