Books available in: Slovenia

 • Book #7
  The Devil Colony: A Sigma Force Novel

  James Rollins se odvažuje odpovědět na znepokojující otázku týkající se samotných kořenů Ameriky: “Mohlo založení Spojených států stát na hluboké lži?”


 • Book #4
  The Judas Strain: A Sigma Force Novel

  Po vsem svetu delujoča teroristična organizacija Bratovščina poskuša na osnovi virusa, ki je pred mnogimi skoraj do zadnjega moža pokosil posadko Marca Pola, razviti novo biološko orožje.


 • Book #4
  Black Order: A Sigma Force Novel

  Srhljiv požar v kopenhagenski knjigarni sproži neusmiljen lov po štirih celinah. S požigom in umorom želijo tatovi priti do biblije, ki je nekoč pripadala Charlesu Darwinu, očetu evolucije. Poveljnik Gray Pierce se znajde v uganki, ki izvira iz časov nacistične, Nemčije in grozljivih poskusov, ki so jih izvajali v opuščenem laboratoriju, skritem globoko v gorah na Poljskem.


 • Book #2
  Map of Bones: A Sigma Force Novel

  Med mašo v katedrali v Nemčiji oboroženi vsiljivci, oblečeni v meniška oblačila, povzročijo krvavo nočno moro in uničenje.


 • Book #1
  Sandstorm: A Sigma Force Novel

  Naslednja eksplozija je Harryju spodnesla noge in ga vrgla čez galerijo. Toda varnostna vrata so dosegle samo goreče kosti, ki so se stopile na jeklu. Družina lady Kare Kensington je plačala visoko ceno v denarju in krvi, da je ustanovila galerijo, ki zdaj leži v ruševinah.