Books available in: Romania

 • Book #4
  The Judas Strain: A Sigma Force Novel

  Din adâncurile Oceanului Indian, o molimă complită a apărut să distrugă omenirea – necunoscută, de neoprit… şi este doar un mesager al apocalipsei care va urma. Dr. Lisa Cummings şi Monk Kokkalis din Sigma Force caută rezolvarea acestei calamităţi bizare, la bordul unui vas de linie transformat într-un spital improvizat.


 • Book #3
  Black Order: A Sigma Force Novel

  În Copenhaga, un incendiu ciudat petrecut într-o librărie îl aruncă pe comandorul Gray Pierce într-o vânătoare acerbă de-a lungul a patru continente – şi în misterul care înconjoară experimentele oribile desfăşurate într-un laborator acum abandonat, ascuns într-un munte din Polonia.


 • Book #2
  Map of Bones: A Sigma Force Novel

  O nouă ordine mondială răsare din cenuşa civilizaţiei moderne. În timpul unei slujbe la Catedrala din Köln, în Germania, un grup de intruşi înarmaţi, deghizaţi în călugări, dezlănţuie un adevărat carnagiu, omorându-i fără milă pe toţi participanţii la ceremonia religioasă. Ucigaşii au venit după o nepreţuită comoară ce poate schimba lumea: moaştele celor trei magi de la Răsărit.


 • Book #1
  Sandstorm: A Sigma Force Novel

  O explozie inexplicabilă zguduie colecţia de antichităţi a unui muzeu londonez, declansând alarma în organizaţiile clandestine din întreaga lume. Iar acum căutarea de răspunsuri o duce pe Lady Kara Kensington, pe prietena ei, frumoasa şi inteligenta Safia al-Maaz, curator al muzeului, şi pe ghidul lor, aventurierul Omaha Dunn, într-o lume despre care nici nu visaseră că există: un oraş îngropat în deşertul arab.