Books available in: Macedonia
  • Map of Bones: A Sigma Force Novel

    Знаењето ќе се открие самото кога ќе дојде вистинското време. Можеби тоа е она за што е целото животно патување. Потрага. Барање на вистината. … а тоа всушност се обидуваат да го пронајдат и главните ликови во овој извондреден трилер на Џејмс Ролинс, за кој верувам дека сите што ќе го прочитаат ќе останат без здив.

  • Excavation

    Description coming soon.