Books available in: Croatia
 • Sandstorm: A Sigma Force Novel

  Prije dvadeset godina bogati britanski financijer je nestao u blizini Ubara, čuvenog izgubljenog grada zakopanog ispod pijeska Omana. Sada ekspedicija znanstvenika, koje vodi njegova kći, kreće prema legendarnom gradu u otkrivanje tajni pustinje. Potraga za ocem dovodi do neslućenih otkrića koja nisu samo arheološki zanimljiva nego i opasna. Njedra Omanske pustinje skrivaju u sebi golemi energetski potencijal koji prijeti uništiti sve oko sebe stotinama milja unaokolo. Da stvar bude gora, i znanstvenici, nositelji radnje ostaju zarobljeni u podzemlju…

 • Ice Hunt

  NA DAN KAD SE SVE NEPOVRATNO PROMIJENILO… Prva pomrčina Sunca u novom tisućljeću zavila je Zemlju u crno. A onda je počela katastrofa…. NA DAN KAD JE POČEO KRAJ… Sunčeve baklje potaknule su seriju divovskih prirodnih katastrofa. Potresi i paklene vatre uzdrmali su svijet, a popis žrtava penje se do nezamislivog broja. A usred toga kaosa, Air Force One i američki predsjednik nestali su s neba.

 • Amazonia

  AMAZONA” će vas zgrabiti za grlo i neće vas pustiti dok ne okrenete posljednju stranicu. Rollins je jedan od najmaštovitijih pisaca današnjice…nemojte ovo propustiti!” Randova znanstvena ekspedicija zašla je u bujnu divljinu Amazone i nikada se nije vratila. Godinama poslije, iz jedne od najnepristupačnijih svjetskih kišnih šuma posrćući izlazi jedan od njezinih članova- bivši pripadnik specijalnih vojnih snaga, izranjavan, osakačen i užasnut, s još samo nekoliko sati života koji su mu preostali. Otišao je u misiju bez jedne ruke..a vratio se s dvije.

 • Subterranean

  Uzbudljivo putovanje kroz podzemni svijet ljepote i užasa….” PUTOVANJE U DUBINU ZEMLJE… na mjesto kakvo niste mogli ni sanjati ISPOD LEDA izabrana skupina stručnjaka krenula je prema središtu svijeta. No nisu prvi koji su se usudili ući u taj veličanstveni podzemni labirint. Oni za kojima kreću nisu se vratili. IZA STIJENA…KROZ RAZJAPLJENE PEĆINE… PREKO CRNE RIJEKE…. niste sami. U TAMI… čekaju vas neshvatljiva čuda – i nepojmljivi užasi… otkrića koja mogu promijeniti svijet – stvari koje nikada nije trebalo otkriti… POČETAK JE U DUBINI ZEMLJE. NASTAVITE… prema nestvarnoj zagonetki…prema tajni starijoj od vremena.