Book #7
Ďáblova kolonie
The Devil Colony: A Sigma Force Novel
Released On: Jun 21, 2011

Autor napínavých bestsellerů James Rollins přichází s románem, který se odvažuje odpovědět na znepokojující otázku týkající se samotných kořenů Ameriky: Mohlo založení Spojených států stát na hluboké lži? Šokující pravda je ukrytá v troskách, ztracených v čase a odsouzených k zapomnění, na místě známém jako Ďáblova kolonie.

Hluboko ve Skalistých horách přitáhne mezinárodní pozornost hrůzný nález stovek mumifikovaných těl. Přes pochybnosti o jejich původu se k pravěkým ostatkům přihlásí místní Úřad pro indiánské kulturní dědictví, stejně jako k podivným předmětům objeveným ve stejné jeskyni: zlatým talířům pokrytým nerozluštitelným písmem.

Při výtržnostech na místě nálezu zahyne antropolog, který shoří na popel při ohnivé explozi před zraky televizních štábů. Důkazy směřují k radikální indiánské skupině, jejímž členem je i mladá teenagerka, která unikne se životně důležitým vodítkem k vraždě a zavolá jediné osobě, jež jí může pomoct: svému strýci Painteru Crowovi, řediteli Sigma Force.

Painter zahájí válku mezi nejmocnějšími zpravodajskými agenturami v zemi, aby neteři pomohl, hrozí však ještě daleko větší nebezpečí, neboť události ve Skalistých horách uvedly do pohybu geologickou řetězovou reakci, která ohrožuje celou západní polovinu USA.

Painter Crowe spojí síly s velitelem Grayem Piercem, aby pronikl do tajného spolku, který tahá za nitky amerických dějin od založení prvních třinácti kolonií.

Stačí ale Painter odhalit pravdu – která má moc svrhnout vládu –, než zničí vše, co je mu drahé?

Share This:
Share
International Editions: Browse

Bibliography [View, Print and Download the James Rollins Bibliography]

NOTE: The publisher in your country has not provided Download and Preview Content.

Critical Acclaim

There are no reviews at this time. Be the first and submit a review below.

FAQ

Media

  • The Devil Colony Cover Story
  • Kosmas
    Internetové knihkupectví Kosmas.cz Skvělý zdroj dobrých knih Internetové knihkupectví Kosmas.cz nabízí k z...More Info