Айсбергът на смъртта
Ice Hunt
Released On: Jun 01, 2003

Замразен живот на края на света в най-новия трилър на Джеймс Ролинс, автор на завладяващите приключенски романи “Последната тайна на Земята”, “Кръвта на Сатаната”, “Триъгълникът на дракона” и “Амазония”.

ГРЕНДЕЛ

Дълбоко в северната полярна шапка, издълбана в огромен плаващ остров от лед, се таи секретна база, място на забележителен изоставен експеримент, който би могъл да има неизвестни последици върху планетата. Мозъчният тръст на бившия Съветски съюз, създал преди седемдесет години полярна станция “Грендел”, предпочел просто да се стопи от човешката памет. Но това става невъзможно след като американската изследователска подводница “Полярен страж” неволно се приближава прекалено близко до кухия айсберг… и член от екипажа забелязва вътре в него нещо живо. Нещо, което не би трябвало да е оцеляло.

Откритието разтърва като ядрен взрив разузнавателните служби на две могъщи държави и американски, и руски учени, войници и нищо неподозиращи цивилни се озовават в смъртоносния водовъртеж от тайни, насилие и предателство на “Грендел”. Никакви мерки няма да се окажат прекалено крайни, за да се запази мълчанието и да се попречи на противника да разкрие ужасяващите загадки, заключени зад потопените стени от стомана и лед. Това място никога не е трябвало да бъде откривано. Защото експериментите, провеждани някога там, са замъглили границата между живота и смъртта.

Майсторско съчетание на наука и приключения, напрежение и експлозивен екшън, “Айсбергът на смъртта” е роман, който ще ви държи в ледената си прегръдка от първото изречение до стряскащия край.

Share This:
Share
International Editions: Browse

Bibliography [View, Print and Download the James Rollins Bibliography]

NOTE: The publisher in your country has not provided Download and Preview Content.

Critical Acclaim

There are no reviews at this time. Be the first and submit a review below.

FAQ

Media

  • Ice Hunt Cover Story