Podzemní říše
Subterranean
Released On: Jun 01, 1999

rátce poté, co mladí badatelé odeslali do laboratoře ve Spojených státech odkrytou mumii, objeví vchod do podzemí, k údivu všech označený křesťanským symbolem – křížem. Ačkoli dosud neznají výsledky ohledání nálezu, odvážně se vydají na průzkum. Netuší, že vstupují do pasti plné nebezpečných nástrah, z níž není návratu po vlastních stopách. Proto nezbývá než pokračovat až do prastaré podzemní nekropole skrývající smrtonosný poklad, jehož se chce zmocnit také někdo jiný… Poklidný archeologický výzkum se tak mění v sedmidenní boj o přežití. Jihoamerická džungle střeží řadu tajemství včetně významného inckého sídliště položeného mezi dvěma andskými štíty, kde se ukrývalo lidským zrakům po celá tisíciletí.

Archeologové pronikají při vykopávkách skalnatými vrstvami stále hlouběji a krok za krokem odhalují roušku temné, dávno zapomenuté legendy.

Ve starověkých katakombách, kde domorodci kdysi dávno nastražili neočekávané pasti, se vedle úchvatných objevů nachází rovněž nepředstavitelné bohatství – poklad, jenž by mohl být odměnou hrstce odvážných, kteří se postavili tváří v tvář hrůznému neznámu.

Na konci krkolomné cesty, v samém srdci chladné nekropole, cosi čeká. Budí to úžas a zároveň zděšení: je to dílo člověka, které se však dodnes vymyká lidským možnostem.

Tajemství života spočívalo v zapomenuté svatyni po celé věky. Ti, kdo je narušili, musejí nyní čelit nevyhnutelné výzvě k boji o přežití.

Share This:
Share
International Editions: Browse

Bibliography [View, Print and Download the James Rollins Bibliography]

NOTE: The publisher in your country has not provided Download and Preview Content.

Critical Acclaim

There are no reviews at this time. Be the first and submit a review below.

FAQ

Media

  • Subterranean Cover Story
  • Kosmas
    Internetové knihkupectví Kosmas.cz Skvělý zdroj dobrých knih Internetové knihkupectví Kosmas.cz nabízí k z...More Info