Book #8
Bloedlijn
Bloodline: A Sigma Force Novel
Released On: Jun 26, 2012

Een nieuw deel in de succesvolle Sigma-serie

Galilea, 1025. In een eeuwenoude citadel vindt een tempeliersridder een lang verborgen heilige schat: de Bachal Isu, de staf van Jezus. De staf is een relikwie van onschatbare waarde en bevat mysterieuze krachten die de mensheid voor altijd zullen veranderen.

Bijna duizend jaar later kapen Somalische piraten voor de kust van Afrika een jacht en ontvoeren daarbij een passagier, de zwangere dochter van een prominente Amerikaanse politicus. Het Sigma-team krijgt de opdracht om de vrouw uit de Somalische jungle te redden.

Het team moet de confrontatie aangaan met het Gilde, een duistere orde die door de eeuwen heen belangrijke historische gebeurtenissen heeft gemanipuleerd. Hun volgende doelwit: de aanstaande Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Bloedlijn is het nieuwe deel in de succesvolle Sigma-serie van bestsellerauteur James Rollins. In Bloedlijn neemt hij je mee naar de volgende evolutionaire stap in de wetenschap: onsterfelijkheid.

Share This:
Share
International Editions: Browse

Bibliography [View, Print and Download the James Rollins Bibliography]

NOTE: The publisher in your country has not provided Download and Preview Content.

Critical Acclaim

There are no reviews at this time. Be the first and submit a review below.

FAQ

Media

  • Bloodline Cover Story
  • Bloodline Book Trailer
  • Are there Easter Eggs in Bloodline?
  • Bloodline: A Look Inside
  • The Evolution of Bloodline
  • BOL
    Het maakt niet uit of je een boek of een wasmachine bestelt: alle bestellingen van € 20,- of meer versturen we gratis....More Info