Η ανασκαφή
Excavation
Released On: Jul 03, 2000

Η Νότια Αμερικανική Ζούγκλα κρύβει πολλά μυστικά… και μια αξιοσημείωτη τοποθεσία, φωλιασμένη ανάμεσα σε δύο ψηλές κορφές των Άνδεων, μακριά από τα βλέμματα των ανθρώπων για χιλιάδες χρόνια. Μια Ανασκαφή βαθιά… κάτω από πολλά στρώματα βράχου και μυστηρίου, μέσα στους αιώνες ενός σκοτεινού, ξεχασμένου θρύλου.

Στις αρχαίες Κατακόμβες… όπου ευφυείς παγίδες έχουν τοποθετηθεί, για να παγιδεύσουν τους απρόσεκτους και τους ανυποψίαστους. Όπου απίστευτες ανακαλύψεις – και θησαυροί πέρα από κάθε φαντασία – θα μπορούσαν να είναι το έπαθλο για εκείνους, που έχουν το κουράγιο να αντιμετωπίσουν το φρικτό άγνωστο.

Κάτι Παραμονεύει… Εδώ, που τελειώνει το επικίνδυνο ταξίδι, στην κρύα, σαβανωμένη καρδιά της νεκρόπολης. Ένα δημιούργημα του ανθρώπου, ωστόσο, όχι ανθρωπίνως δυνατό. Κάτι θαυματουργό. Κάτι τρομακτικό.

Για αμέτρητους αιώνες, τα μυστικά της ζωής βρίσκονταν θαμμένα σε μια ιερή απαγορευμένη κάμαρα. Εκείνοι που τόλμησαν να ενοχλήσουν τους εκλεκτούς, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουν την απόλυτη πρόκληση: την επιβίωση.

Share This:
Share
International Editions: Browse

Bibliography [View, Print and Download the James Rollins Bibliography]

NOTE: The publisher in your country has not provided Download and Preview Content.

Critical Acclaim

There are no reviews at this time. Be the first and submit a review below.

FAQ

Media

  • Excavation Cover Story