Book #5
оследният оракул
The Last Oracle: A Sigma Force Novel
Released On: Jul 04, 2008

Сатанински проект, който може да доведе до унищожаването на човечеството! Какво би станало, ако учените можеха да създадат с помощта на биоинженерство следващия световен пророк – новия Буда, Мохамед или Исус?

Международен мозъчен тръст от учени, известни като Язоновците, е открил начин да манипулира и подсилва изкуствено способностите на аутистични деца, които проявяват специални таланти – в математиката, статистическите науки, изобразителното изкуство. Само че не са предвидили един неочакван страничен ефект от експеримента. Преди той да бъде проучен докрай, група ренегати сред Язоновците започва свои тайни експерименти с най-талантливите от децата. Целта им – да създадат глобален пророк на новото хилядолетие, когото да контролират и с чиято помощ да поведат човечеството към нова ера на световен мир… мир по собствените им мерки.

За да спре Язоновците командир Грей Пиърс от Сигма Форс се наема да разбули загадката на едни от най-прочутите прорицания в човешката история – тези на Делфийския оракул. Но може ли миналото да спаси бъдещето?

“Ролинс е един от най-изобретателните разказвачи, които пишат днес”

Линкълн Чайлд

Share This:
Share
International Editions: Browse

Bibliography [View, Print and Download the James Rollins Bibliography]

NOTE: The publisher in your country has not provided Download and Preview Content.

Critical Acclaim

There are no reviews at this time. Be the first and submit a review below.

FAQ

Media

  • Autism and Its Relationship in The Last Oracle
  • Chernobyl and its role in The Last Oracle
  • The Last Oracle Cover Story